Wehmeyer Yacht Brokers is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen bij aan- en verkoop van zeiljachten, motorboten en sloepen. Tevens kopen wij jachten aan of ruilen jachten in! De dienstverlening van Wehmeyer Yacht Brokers is gebaseerd op vakkundigheid en klantgerichtheid.
Piet-Hein Wehmeijer is beëdigd jachtmakelaar / taxateur en gecertificeerd door EMCI, waarmee up- to-date vakkennis gewaarborgd is. Wehmeyer Yacht Brokers is sinds 1996 gevestigd in jachthaven Naarden en uitgegroeid tot de toonaangevende jachtmakelaar voor zeiljachten tot 12 meter en motorjachten tot 20 meter. In de eigen verkoophaven kunt u tot wel 70 zeil- en motorjachten bezichtigen.

 

De voordelen van Wehmeyer op een rij:

 • beëdigd makelaar-taxateur en EMCI gecertificeerd
 • aangesloten bij de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen (NBMS)
 • no cure no pay
 • vrijblijvend een waarde-indicatie van uw jacht
 • wij kopen ook jachten in of nemen inruilen jachten over
 • uw boot wordt intensief onder de aandacht gebracht op alle mogelijke manieren, nationaal en internationaal
 • onze verkoophaven heeft uitstekende wal- en waterfaciliteiten
 • compleet geoutilleerde jachtwerf, zie www.jachthavennaarden.nl
 • wij werken intensief samen met andere makelaarskantoren
 • hoge omloopsnelheid en veel bezoekers, uw boot wordt snel verkocht
 • centrale locatie in Nederland: aan de autosnelweg A1, 10 minuten (met de auto) ten oosten van Amsterdam
 • Hotel NH Naarden www.nh-hotels.nl/hotel/nh-naarden

Verkopen

Uw jacht zelf verkopen is tijdrovend, moeilijk en complex. Daarom schakelt u Wehmeyer Yacht Brokers in. Zo bent u verzekerd van professionele begeleiding en vakkundig advies bij alle aspecten van de verkoop van uw jacht. Tevens zijn wij bekend met de juridische, financiële en registratie problematiek omtrent het aan/ en verkopen van jachten.

Door onze nationale en internationale werkwijze en ons uitgebreid netwerk bereiken wij bovendien een kopersdoelgroep, die voor u (de verkoper) vaak onbereikbaar blijft. Ca. 30% van onze omzet betreft jachten die naar het buitenland gaan.

Wij verzorgen alle bezichtigingen en stellen de verkoopcontracten voor u op. Ook zorgen wij dat uw jacht goed onder de aandacht van potentiële kopersgroepen blijft door middel van publiciteit in alle relevante mediavormen waaronder zo’n 20 verschillende websites en zetten we alle effectieve vormen van promotie in, zoals bijvoorbeeld social media. Ook onze verkoophaven trekt wekelijks vele bezoekers die met uw jacht in aanraking kunnen komen. Zo komt uw jacht onder de aandacht van alle potentiële kopers.

NO CURE NO PAY

Wehmeyer Yacht Brokers is overtuigd van haar aanpak en werkt daarom op basis van no cure no pay. Als wij uw jacht niet verkopen dan kunt u na afloop van de bemiddelingsperiode kosteloos afscheid van ons nemen.

Wilt u vrijblijvend en kosteloos een waarde-indicatie van uw jacht? Neem dan contact met Wehmeyer Yacht Brokers

Onze afspraak kan plaatsvinden in onze verkoophaven of bij uw eigen ligplaats.

 

Kopen

Wehmeyer Yacht Brokers heeft een up-to-date aanbod van zeiljachten, motorjachten en sloepen. Wij beschikken over alle informatie van deze jachten zodat wij u een goed onderbouwd advies kunnen geven over het door u aan te schaffen schip.

Een jacht kopen doet u niet elke dag. Als u voor Wehmeyer kiest dan kunt u rekenen op professionele begeleiding en een ervaren kijk op jachten. Wehmeyer kan u bij de aankoop van uw schip ook ondersteunen met alle juridische, fiscale en financiële aspecten die samenhangen met de aankoop van een jacht.

Hebt u speciale wensen dan kunt u ons een zoekopdracht geven, waarmee wij gericht op zoek kunnen gaan naar het jacht van uw dromen.

Inruilen

Uw jacht bij ons inruilen behoort eventueel tot de mogelijkheid. Hebt u bijvoorbeeld een jacht op het oog maar uw huidige jacht nog niet verkocht, dan is het inruilen van uw jacht een mogelijke optie. Wij geven u een vrijblijvende prijsindicatie waarvoor wij uw jacht kunnen overnemen. Voordeel hiervan is dat u niet gelijktijdig twee boten in uw bezit hebt met alle daarbij behorende kosten. Bovendien kunt u de waarde van de inruilboot aftrekken van de prijs van het aan te schaffen jacht. Dit biedt in sommige gevallen wat meer financiële ruimte bij de aanschaf van het jacht van uw dromen. Uiteraard is dit voor beide partijen altijd onder voorbehoud van eventuele technische keuring, c.q. expertise en proefvaart. Het nadeel van inruil is, dat wij over het algemeen niet meer dan 70% van de dagwaarde geven bij inruil.

Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Inkopen

Bent u genoodzaakt tot verkoop of wilt u direct van uw huidige jacht af, bijvoorbeeld in geval van verhuizing, emigratie, scheiding of om andere redenen, dan bieden wij u de mogelijkheid uw jacht direct aan Wehmeyer Yachtbrokers te verkopen.

Ten opzichte van een bemiddelingsopdracht, waarbij u zelf eigenaar blijft van uw jacht totdat het verkocht is, ontvangt u in dit geval direct uw geld en zorgen wij voor een snelle en gemakkelijke afwikkeling. Net als bij inruil bieden wij gemiddeld niet meer dan 60 á 70% van de door ons gestelde dagwaarde.

Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stoffering

Scheepsstoffering, vakkundig, snel en tegen scherpe prijzen.

Wehmeyer Yacht Brokers levert ook kwalitatief hoogstaande scheepsstoffering. Onze ervaren stoffeerster, is gespecialiseerd in de complete stoffering van uw jacht. Laat u inspireren door haar vakwerk en advies. Er is een uitgebreid assortiment van exclusieve meubelstoffen voorhanden. Wij leveren kussens in elke gewenste vorm, dikte en maat, voor zowel binnen- als buiten, voor uw motorboot of zeiljacht.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden; Maaike Wehmeijer  +31(0)6.15.086.333

 

Verkoop vanuit uw eigen ligplaats

Zuiderzee Jachtmakelaars is een onderdeel van Wehmeyer Yachts Brokers en verzorgd de bemiddeling van jachten die niet in Naarden kunnen komen i.v.m. doorvaarhoogte of die vanuit de eigen ligplaats verkocht wille worden. www.zuiderzee-jachtmakelaars.nl