Locatie

Stuur ons een bericht

Jachthaven Naarden Wehmeyer

Contact

Wehmeyer Yacht Brokers

IJsselmeerweg 6, Naarden (NL)

Phone: +31 (0)35 6940604

Piet-Hein Wehmeijer (mobiel) +31(0)654 713 733

Michiel Wehmeijer  (mobiel) +31(0)626 36 10 36

E-mail: info@wehmeyer.nl

Postadres:
Onderwal 14, 1411LV Naarden,

The Netherlands

Routebeschrijving

A. (komende vanaf Utrecht) A27 richting Almere/Amersfoort/Amsterdam, vervolgens A1 richting Amsterdam, na ca. 10 minuten krijgt u de afslag nr.6 met daarop vermeld “Gooimeer”, onderaan de afslag gaat u rechtsaf. dan rechtdoor tot dat u aan de linkhand het NH-Hotel ziet, daar gaat u rechts het jachthaventerrein op.

B. (komende vanaf Amsterdam) A1 richting Amersfoort, afslag nr.6 “Gooimeer”, onderaan de afslag links (de A1 onderdoor), dan door rijden tot dat u aan uw linkerhand het NH-hotel ziet. Dan gaat u rechts het jachthaventerrein op.

C. (komende vanaf Almere/Lelystad) A6 over de randmeren “Hollandsebrug” direct afslag Muiderberg, onderaan de afslag rechts onder de A6 door, rijdt u het “Naarderbos” in, U ziet dan op een gegeven moment de haven links liggen. Jachthaven Naarden is gelegen aan de A1, aan het “Gooimeer” (zuidelijkste puntje van het IJsselmeer, 15 minuten met de auto ten oosten van Amsterdam).

D. Vliegveld Schiphol-Amsterdam, trein naar Naarden-Bussum, dan taxi of bus(lijn-110) naar Gooimeer-Noord (tegen over NH-hotel Naarden).

Openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde NS-station is “Naarden-Bussum”. Hier kunt u eventueel gebruik maken van de treintaxi. Ook met de bus zijn wij gemakkelijk te bereiken. Bus 110 “Gooimeer-Noord” (vlak bij NH-Hotel Naarden). Ingang van de haven is t.o. NH-Hotel.

 

Hotel Tips:

www.vestinghotel.nl

www.hotelpiethein.nl

www.hotelnautischkwartier.nl

www.nh-hotels.com/hotel/nh-naarden